a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
Image Alt

Evenimente Corporate

Succesul companiei poate fi adus de fericirea angajatilor!

Din primavara lui 2025 deschidem o sala noua cu capacitate de 400 persoane! 1200mp construiti, parcare proprie si terase in natura. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii.

Daca iti doresti sa ii distrezi si sa ii motivezi, evenimentele corporate ofera rezultate pentru organizatia ta. Echipa noastra ofera servicii personalizate care combina partea distractiva cu cea de preparate de mancare si bar. Organizam petreceri corporate, ziua companiei si evenimente de lansare.

 

Petreceri Corporate

Sunt ocazia excelentă de a sarbatori rezultatele echipei tale și a de ale aduce aminte cât de mult ii apreciezi. Si, pentru că toate petrecerile legendare incep cu o poveste, vom avea grijă sa decoram sala cu grijă, vom servi mâncăruri si băuturi alese iar distracția va fi de calitate, toate in ton cu tema aleasă. Intărirea legăturilor de lucru va veni de la sine.

 

Ziua Companiei

Ziua companiei este un mod ideal pentru a aduce la un loc membrii echipei si familiile lor pentru o zi relaxantă si plină de disțractie. Avem un scop, vrem sa organizăm zile ale companiei foarte distractive, incat nu vor fi uitate de catre invitatii tăi.

 

Evenimente de lansare

Un produs “The next big thing” merită lansat intr-o maniera deosebita!

Locatia este un important aspect pentru lansarea produsului tău. Ne putem ocupa de fiecare detaliu care ține de locatie, activări in eveniment si momente de entertainment.

Pentru oferta noastra, te rugam sa completezi formularul de mai jos